Уникална рецепта за здрава кръвоносна система!

Доброто състояние на кръвоносната система е решаваща за здравето на човека. Една домашна рецепта, която ще ви помогне ефективно да отпушите артериите и да се почувствате супер здрави, свежи, пълни с енергия. Спазвайте задължението да водите здравословен начин на живот,  и хапвайте повече здравословни храни. Защо? Защото, когато плаката се натрупва върху вътрешните стени, артериите се запушват и потискат притока на кръв. Плаката е изработена от различни вещества, които циркулират в кръвта, като мазнини, холестерол, калций, клетъчни отпадъци и фибрин.

Така че, ако искате да почистите артериите бързо и ефективно, тогава определено трябва да опитате тази чудотворна лечебна смес:

Ето какво трябва да направите!

Вие се нуждаете от следните съставки:
2 супени лъжици прясно настърган джинджифил
1 чаша измити стафиди
4 супени лъжици зелен чай
1 литър вода
2 супени лъжици мед
В подходящ съд сложете стафидите и залейте с водата. Варете на слаб огън. След 10 минути отстранете тенджерата от котлона и добавете зеления чай и двете супени лъжици прясно настърган джинджифил. И сега, трябва да покриете съда с капак и да го увиете в топло вълнено одеяло или в термос. Дръжте го по този начин една нощ – 8 часа. На сутринта прецедете напитката и подсладете с мед.
Пие се по 150-200 мл. два пъти на ден, 40 минути преди хранене.

Рецептата е от китайската народна медицина. Бъдете здрави!